Ugrás a tartalomhoz

Kövess minket!

Világítson és főzzön a szabadban a legjobb eszközökkel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot

MIÉRT KÉSZÍTSÜNK HÁZI TURMIXOKAT ÉS KOKTÉLOKAT?

Sokan kíváncsiak arra, hogy van-e egyszerű és gyors mód tápláló reggelik vagy snackek előkészítésére. Erre talán csak egy válasz létezik: igen, természetesen van. Csak készíts egy finom, egészséges turmixot vagy shake-et egy személyes turmixgép használatával.

Személyes turmixgép - mi az?

Ez egy egyszerű készülék, amelyet elsősorban gyümölcs- és zöldségkoktélok, turmixok vagy krémlevesek készítésére használnak. A klasszikus modellekkel ellentétben nincs kancsója, hanem helyette van egy tartály, ami egy palack, amelyben az összes hozzávalót összekeverik. Amikor befejezted a turmixolást, a palackot szorosan lezárhatod a fedelével, és magaddal viheted az irodába vagy az iskolába. Ennek a megoldásnak az előnyei a ital elkészítésének gyorsasága és az, hogy a kész italt nem kell másik edénybe átönteni vagy a poharat elmosni. Ezért kiváló módszer az étkezések előkészítésére azok számára, akik egészséges életmódot szeretnének folytatni, de nem sok időt töltenének a konyhában.

 

Mire lehet használni egy személyes turmixgépet?

Valójában rengeteg lehetőség van. Az ilyen eszközöket főleg különböző típusú turmixok és koktélok előállítására használják, amelyek egészséges alternatívái a munkába vagy iskolába menet útközben vásárolt instant ételeknek vagy zsemléknek. Egy személyes turmixgéppel krémleveseket, mousse-okat, püréket, sorbeteket, pasztákat vagy smoothie-kat is készíthetünk - a lehetőségek száma számos, csupán egy kis kreativitás szükséges minden nap egy másik egészséges ételt élvezni.

Miért készítsünk házi turmixokat és koktélokat?

A válasz egyszerű: mert valóságos vitaminbombák, mivel többnyire nyers hozzávalókból készülnek, és tartalmazzák az összes értékes makro- és mikroelemet, valamint egyéb tápanyagokat, amelyek természetesen megtalálhatóak a zöldségekben és gyümölcsökben. Mindennapos fogyasztásuk energiát ad, erősíti az immunrendszert, támogatja a csontokat és ízületeket, és szabályozza a belek működését. A zöld shake-ek és smoothie-k segítenek csökkenteni a rossz koleszterin szintjét, csökkenteni az egészségtelen ételek iránti vágyat, megtisztítani a testet a méreganyagoktól. De ezek nem az egyetlen előnyei: érdemes megjegyezni, hogy nagyon egyszerű őket elkészíteni - elég egy kis személyes turmixgép kéznél lennie. Ráadásul olcsók, különösen, ha otthon döntünk az elkészítésük mellett, és nem egy kész terméket vásárolunk egy boltban vagy bárban.

SSL biztonságos webhely

1-2 Napos Szállítás

2330 Dunaharaszti, Kőrisfa u. 2.

24 órás ügyfélszolgálat