Ugrás a tartalomhoz

Kövess minket!

Világítson és főzzön a szabadban a legjobb eszközökkel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot

KIVÁNCSI VAGY, HOGY NÉZ KI A JÖVŐ SERPENYŐJE? ÍME!

A főzés épp olyan szórakoztató lehet, mint az elkészült ételek elfogyasztása. Természetesen van egy csoportja az embereknek, akik számára ez csak egy szomorú kötelesség, amelyet alapvető szükségleteik kielégítése érdekében kell teljesíteniük. Azonban, függetlenül attól, hogy melyik csoporttal azonosítod magad - bemutatunk neked egy serpenyőt, amely megváltoztatja az ételeidet.

A főzés és az étkezés mindig is rendkívül fontos elemek voltak az emberi életben. A tábortűz felett vagy az első kemencékben készült ételek összehozták az embereket és megerősítették a kapcsolataikat. És a közmondás - "A szívhez vezető út a gyomron keresztül vezet" - ma is igaz.

A mai konyhai eszközök és főzőedények erőteljesen fejlődtek, olyan eszközöket kínálva, amelyek lehetővé teszik olyan ételek elkészítését, amelyek egy szakácsot is méltók. És mindez olyan emberek által, akiknek semmi köze a professzionális főzéshez. Hogyan lehetséges ez?

Főzési kihívások

A főzés egy művészet. Úgy tűnik, lehetetlen olyan ételeket készíteni, amelyek mindenki számára ízlenek, függetlenül az étkezési szokásaiktól. És ez csak az egyik a sok napi kihívás közül, amellyel a szakácsok szerte a világon szembesülnek. Ha ehhez hozzáadjuk az állandó stresszt és az idő nyomását, akkor olyan keveréket kapunk, amely éles, mint a Carolina Reaper.

Minden szakács tudja, hogy ilyen valóságokban a sikerét csak professzionális felszerelés használatával biztosíthatja, amely minden körülmények között megbízható. És pontosan ilyen az új TS1444 serpenyő.

A jövő már ma van

A modern TS1444 serpenyő olyan eszköz, amelynek tulajdonságait a világ szakácsai nagyra értékelik. Tapadásmentes bevonattal felszerelve minden alkalommal kielégítő főzési eredményeket garantál. Azonban érdemes megjegyezni néhány kulináris szabályt, amelyek biztosítják, hogy a serpenyőd hosszú életű legyen.

Minden serpenyő, nemcsak a teflon serpenyő legfontosabb és leggyakrabban elfelejtett tulajdonsága a zsír, olívaolaj vagy egyéb hasonló összetevő használatának szükségessége az étel elkészítéséhez. Sokan tudatosan választják az ételük serpenyőben való sütését még egy csepp olívaolaj nélkül is, abban a hitben, hogy ilyen módon elkészített étel egészségesebb és kevésbé kalóriadús lesz. Sajnos! A hús ismételt sütése száraz serpenyőben kontraproduktív lehet, hatékonyan tönkretéve a serpenyő tapadásmentes bevonatát.

A használati szabályokról beszélve nem lehet figyelmen kívül hagyni a serpenyő felmelegítésének kérdését sem. Az első néhány perc alatt a főzőlap teljesítményét a maximumra lehet állítani a serpenyő gyorsabb felmelegítése érdekében. Azonban, amikor a sütés megkezdődik, az indukciós főzőlap által termelt hő nem haladhatja meg a teljesítmény 70%-át. Ez hosszabb ideig megőrzi a serpenyő jó állapotát, garantálva azonos ízletes eredményeket, még néhány év után is.

Teljes indukciós alap

Az indukciós főzőlapok egyre népszerűbbek. Elegáns tervezésük és használatuk, karbantartásuk egyszerűsége egyre népszerűbbé teszi őket a lengyel konyhákban. Azonban az indukciós főzőlapok potenciáljának teljes kihasználásához speciális főzőedények szükségesek, amelyek lehetővé teszik a magas frekvenciájú mágneses mező működését. Az indukciós főzőedények alapvető jellemzője a teljes ferromágneses alapjuk. Pontosan, mint a TS1444 serpenyő esetében.

Ilyen szerkezet lehetővé teszi az energia egyenletes eloszlását, megtöltve az edény teljes felületét hővel. Ennek köszönhetően az elkészített ételek azonos és megismételhető hatást érnek el. Hasonlóan, mint egy palacsintasütő esetében.

Kényelmes kialakítás

Teljes ferromágneses alap vagy a belső felület egészén tapadásmentes bevonat azok közül a legfontosabb jellemzők közül, amelyek a mai serpenyőket jellemzik. Azonban a TS1444 továbbra is több más elemmel is kiemelkedik. Az egyik ilyen az teljesen alumínium szerkezet, aminek köszönhetően a serpenyő, mérete ellenére, még mindig könnyű és kézre álló, megkönnyítve ezzel a mozgatást a főzőlapok között. Ez különösen észrevehető, ha egy grillsütővel hasonlítjuk össze, aminek nehéz szerkezete megnehezíti a szabad főzést.

A következő elem, ezúttal mobil, a levehető serpenyőnyél. A hagyományos kialakítás néha kényelmetlen. Ezt mindenki tudja, aki rendszeresen próbál egy nagy serpenyőt beilleszteni a mosogatógépbe. A nyél leválasztásának lehetősége lehetővé teszi, hogy a serpenyőt mint két különálló, ésszerű méretű edényt töltsük be. Ez szintén megkönnyíti a szállítást, ha a szabadban tervez főzni szeretteinek a TS265 túrafőző támogatásával.

Egészség a tányéron

A mai konyhai eszközökben használt innovatív megoldások megkönnyítik a kulináris káosz kezelését. Azonban fő céljuk továbbra is ugyanaz marad - egészségesebb főzés és egészségesebb ételek. A TS1444 serpenyővel egészséges módon valósíthatja meg legfinomabb ötleteit. Néhány csepp olaj vagy víz elegendő ahhoz, hogy otthoni konyhájának kényelmében a legjobb éttermekhez méltó ételek elkészítésébe kezdjen.

Könnyű főzés

Az az idő, amikor egész napot töltöttünk az egész család étkeinek előkészítésével, már rég elmúlt. A gasztronómia világa olyan egyszerű főzést kínál, mint még soha. Meghívva akár a legnagyobb ételszeretőket is a konyhádba, elsőre garantálja a finom eredményeket. Hogyan lehetséges ez? A technológia támogatásának és olyan megoldásoknak köszönhetően, amelyek egy évtizede még elérhetetlennek tűntek.

Próbáld ki - meg fogod szeretni.

SSL biztonságos webhely

1-2 Napos Szállítás

2330 Dunaharaszti, Kőrisfa u. 2.

24 órás ügyfélszolgálat